preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

UPUTE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

Autor: Mario Keča, 25. 8. 2020.

Poštovani roditelji, dragi učenici,

objavljene su nove Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za početak rada vrtića i škola. U nastavku ove obavijesti prilažemo tekst uputa, te vas pozivamo da se upoznate s njima, kako bismo se zajedno mogli bolje pripremiti za ovu školsku godinu. Uskoro bismo trebali dobiti detaljnjije informacije s kojima ćemo vas upoznati odmah po primitku. 

Također, tijekom ovog ili početkom idućeg tjedna objavit ćemo detaljnjije obavijesti o načinu prijevoza učenika i polasku autobusa prema školama u kojima ćemo ove školske godine održavati nastavu,

Želimo svima nama što manje problema u novoj školskoj godini i što brži povratak u našu školsku zgradu i u uobičajene oblike školskog rada.

Pozivamo vas da pratite obavijesti na ovoj i FB stranici škole na kojima ćemo vas pravovremeno obavještavati o svim potrebnim informacijama. Ukoliko imate drugih pitanja i nejasnoća, molimo vas da nas slobodno kontaktirate na uobičajene kontakte telefonom i elektroničkom poštom!
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju