preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

PRVI RADNI DAN U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI

Autor: Mario Keča, 5. 9. 2020.

Poštovani roditelji i učenici!

U ponedjeljak 07. rujna 2020. pred nama je prvi radni dan u novoj školskoj godini. Očekuje nas zahtjevna godina, kako po potrebi svakodnevnog prijevoza na destinacije na kojima će se održavati nastava, tako i po nepredvidivim uvjetima razvoja pandemije COVID-19. Nadamo se da će se, bar ova druga skupina otežavajućih okolnosti što prije ublažiti i okončati. Važno je da se svi međusobno i sami sebe čuvamo, najviše što možemo, i budemo uvjereni da nakon kiše dolazi duga i sunce.

 

Prijevoz učenika na nove lokacije je proces koji će, najvjerojatnije, tražiti uhodavanje i usklađivanje, a samim time i našu strpljivost na pogreške koje će nam se, neminovno, događati. Učenici će svakodnevno, a svi mi drugi redovito, preko ove i FB stranice škole, biti obavještavani o promjenama i usklađivanjima reda vožnje autobusa. Prvi korak koji ćemo, ne prvi dan, već sljedećih dana napraviti je odvajanje sva tri autobusa za OŠ Lovre pl. Matačića po nekoliko minuta, kako bi bila što manja koncentracija osoba na polaznoj postaji. Sve te nformacije ćemo vam pravodobno objavljivati, i molimo vas da ih pratite. 

Molimo roditelje da na početnu postaju dođu u što manjem broju, jer svojim prisustvom povećavaju koncentraciju ljudi i smanjuju sigurnost.
Molimo sve učenike da vode računa o tome u kom se autobusu nalaze i ne miješaju s s drugim učenicima, već prate upute dežurnih nastavnika, kako bismo što prije i sa što manje gužve ušli u predviđena vozila i krenuli prema odredištima.

Red vožnje je vidljiv u tekstu ispod ove obavijesti, a napominjeno da nastavu u prijepodnevnom turnusu imaju svi razredi osim prvih. Prijem prvašića je u 17:00 sati u OŠ Gračani. Prvi dan produženi boravak traje do 15.00 sati, nema organizirane prehrane, već se prikupljaju podaci od učenika koji će od sljedećeg dana ići na prehranu. 

Molimo sve učenike da sa sobom nose školsku torbu radi udžbenika koje će dobiti, ponesu papuče za presvlačenje i obvezno nose maske za vrijeme vožnje, Sve ostale upute dobit će od svojih razrednika.

Molim nove učenike i njihove roditelje da potraže ravnatelja na polaznoj postaji i jave mu se, kako bi ih on upoznao s njihovim razrednicima.

Molimo vas sve za strpljenje i razumijevanje, na čemu vam, unaprijed, zahvaljujemo!
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju