preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

eTWINNING PROJEKT „ŠTO SVE MOŽEMO UČINITI SA SJEMENKAMA I PLODOVIMA?“

Autor: Kristina Darmopil, 29. 9. 2020.

   Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga ove se školske godine uključila u projekte u sklopu eTwinning portala. ETwinning je platforma namijenjena svim odgojno-obrazovnim djelatnicima Europe preko koje njezini članovi mogu međusobno komunicirati, surađivati i razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te je dio Erasmus+ programa Europske unije u području obrazovanja i osposobljavanja mladih. 

Učenici će u sklopu projekta prezentirati svoje kreativne radove koji su tijekom školske godine  nastali u nastavnom i izvannastavnom radu iz prirode i biologije. Koristiti  će IKT tehnologije te razvijati svoje socijalne kontakte s učenicima partnerima u projektu. Škole partneri u ovom projektu su, osim iz Hrvatske, iz Portugala, Turske, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije.

Vijesti o projektu možete redovito pratiti na stranici projekta Projekt "Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima?"
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju