preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

VAŽNA OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Autor: Mario Keča, 2. 11. 2020.

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Tijekom vikenda smo dobili obavijesti da su jedna učiteljica predmetne nastave i jedna učenica u predmetnoj nastavi Covid pozitivne. Nakon konzultacija s epidemiolozima obaviješteni smo da nije potrebna dodatna samoizolacija za druge učenike i učitelje.

Covid pozitivnima želimo brz i uspješan oporavak.

Pokušali smo organizirati dodatne autobuse za prijevoz učenika predmetne nastave, ali smo dobili odgovor da nema autobusa na raspolaganju za tu namjenu, čemu je dodatni uzrok požar OŠ Mate Lovraka, za čijih se 800 učenika mora osigurati lokacija održavanja nastave i prijevoz učenika u te škole.

Zbog smanjenja grupiranja učenika predmetne nastave na polaznoj stanici u Medvedgradskoj ulici dogovorit ćemo različito vrijeme polaska postojećih autobusnih linija. O načinu i vremenu realizacije te promjene obavijestit ćemo učenike u školi tijekom srijede 04. studenoga, kao i na mrežnoj i FB stranici škole.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju