preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA O UVJETIMA ORGANIZACIJE NASTAVE NA DALJINU

Autor: Mario Keča, 3. 12. 2020.

Poštovani roditelji,

Budući da je u posljednjih nekoliko dana postavljeno nekoliko pitanja u vezi organizacije nastave na daljinu za učenike u samoizolaciji, ponavljamo obavijest koju su roditeljima, početkom studenog, proslijedili razrednici:

Ukoliko je nastava u školi organizirana po modelu A, što znači da su učenici redovito svakodnevno u školi, nastava na daljinu organizira se samo za učenike koji su u samoizolaciji, ili su u vulnerabilnim obiteljima. Iznimno od ovoga, nastava na daljinu organizira se za učenike koji dugotrajno izbivaju iz škole radi bolesti koja traje dulje od dva tjedna.

Samoizolacija učenika moguća je samo ako je potvrđena liječničkom dokumentacijom! Inače, roditelji mogu opravdati do 3 dana izbivanja s nastave bez liječničke dokumentacije.

Za učenike koji izbivaju s nastave do dva tjedna, a da nisu u određenoj samoizolaciji, nastava na daljinu se ne organizira.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju