preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

PROTOKOLI POSTUPANJA U SLUČAJU POTRESA I IZVANREDNIH SITUACIJA

Autor: Mario Keča, 15. 1. 2021.

Poštovani roditelji, učenici i nastavnici,

u nastavku ove obavijesti možete vidjeti i preuzeti protokole postupanja za učenike u slučaju potresa. Naknadno ćemo objaviti i upute za druge izvanredne situacije.

 

O ovim postupcima ćete biti obaviješteni i preko roditeljskih sastanaka.

Molimo vas da se i vi prilagodite ovim postupcima, jer će nam na taj način biti najlakše i najsigurnije provesti potrebne postupke, te obavijestiti roditelje o sigurnosti učenika i daljnjim postupcima u slučaju takvih događaja.

Mi ćemo voditi brigu o sigurnosti svih učenika do trenutka kada ćete ih vi preuzeti od nas. Vaša će djeca biti zbrinuta u svakom mogućem pogledu.

Molimo vas da i vi s njima porazgovarate o ovakvim situacijama.

Učenici razredne nastave će provesti vježbu evakuacije prvi nastavni dan i sat u drugom polugodištu, uz pomoć ravnatelja i domara škole.

Učenici predmetne nastave će na prvom satu biti upoznati s ovim postupcima, a vježba će s njima biti provedena odmah po povratku na nastavu u školu.

Postupajmo mirno i staloženo, jer svojim mirnim i staloženim postupcima olakšavamo proživljavanje takvih momenata našim učenicima - vašoj djeci.

Želimo svima nama što više vježbi, a što manje potrebe realnog provođenja ovih postupaka, te zdravlja i mira!


Priloženi dokumenti:
PROTOKOL_POSTUPANJA_U_SLUCAJU_POTRESA_ZA_UCENIKE.pdf (154.69 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju