preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST UČENICIMA, NASTAVNICIMA I RODITELJIMA

Autor: Mario Keča, 9. 4. 2021.

Poštovani roditelji i nastavnici, dragi učenici!

Od ponedjeljka 12. travnja 2021. godine, za učenike 5. -8. razreda nastava će se održavati po modelu „C“, odnosno na daljinu.

Održavanje nastave bit će u realnom vremenu, prema važećem rasporedu sati, preko aplikacije TEAMS.

U ponedjeljak, 12. travnja, nastava počinje u B smjeni, što znači da su učenici od 4. – 8. razreda u poslijepodnevnoj smjeni.

Budući da svim roditeljima ne odgovara nastavu poslijepodnevne smjene održavati ujutro, radi obveza učenika izvan škole, nastava će, za učenike 5. - 8. razreda biti održana u poslijepodnevnoj smjeni, prema poslijepodnevnom rasporedu.

Učenici od 1. – 3. razreda nastavu imaju u prijepodnevnoj smjeni, u školama Gračani i Šestine, s uobičajenim vremenima polaska autobusa.

Učenici 4.-ih razreda nastavu će imati u OŠ Šestine, prema uobičajenom rasporedu. Počinju s poslijepodnevnim rasporedom u poslijepodnevnoj smjeni.

Nadamo se i želimo da ovaj „C“ model održavanja nastave – nastava na daljinu, traje što kraće, i da se što prije vratimo u školske učionice.

Sve promjene u organizaciji rada škole doznat ćete od svojih razrednika i preko mrežne i FB stranice škole.
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju