2021-04-08 10:10:29

OBAVIJEST RODITELJIMA

Poštovani roditelji učenika OŠ Ksavera Šandora Gjalskoga,

Primili smo obavijest Gradskog ureda za obrazovanje o daljnjoj provedbi Programa „Prevencije raka vrata maternice i drugih bolesti uzrokovanih HPV-om u školskoj godini 2020./21.“

Navedeni digitalni newsletter je dostupan na stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja, te na službenim web stranicama Grada Zagreba (https://mzo.gov.hr/vijesti/budi-mrak/3981, https://www.zagreb.hr/newsletter-mrak/162405?pregled=1). U nekoliko „klikova“ možete, na jednom mjestu, dobiti sve potrebne informacije o HPV-u kao i o mogućnostima prevencije i cijepljenju vaše djece.

 

OBAVIJEST UČENICIMA  I RODITELJIMA

 

Dragi učenici, poštovani roditelji i nastavnici,

Prema odluci Gradskog ureda za obrazovanje, sukladno uputama HZJZ, od ponedjeljka, 19. travnja do petka 23. travnja 2021. nastava za učenike 5. – 8, razreda bit će organizirana po modelu A, a to znači da će se održavati uživo u školi.

Nastava će se za učenike 5. -8. razreda održavati u prijepodnevnoj, A smjeni, prema uobičajenom rasporedu.

Polazak autobusa koji prevoze učenike 5. – 8. razreda u OŠ Lovre pl. Matačića je po uobičajenom rasporedu.

Tijekom vožnje i za vrijeme održavanja nastave učenici i nastavnici su dužni pridržavati se važećih higijensko epidemioloških mjera.

Učenici 1.-4. razreda nastavljaju nastavu kao i do sada, te prijevoz autobusima u uobičajenim terminima.

Učenici 4.-ih razreda nastavu od ponedjeljka 19. do petka 23. travnja imaju u prijepodnevnoj A smjeni. Nakon toga se smjene izmjenjuju prema uobičajenom rasporedu za učenike svih razreda.

 Ravnatelj

Mario Keča

 


Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb