preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

BROŠURA CRVENOG KRIŽA - PRIPREMA I POSTUPANJE U IZVANREDNIM SITUACIJAMA

Autor: Mario Keča, 14. 1. 2021.

Poštovani roditelji, dragi učenici, objavljujemo brošuru Crvenog križa o pripremi i postupanju u izvanrednim situacijama. U početku brošure nalaze se navodi o zakonodavnim okvirima djelovanja u ovakvim situacijama, ali se nakon toga nalaze korisne upute o postupcima pripreme za moguće izvanredne  situacije, te o ponašanju u samim takvim situacijama, kao i postupci nakon što su se izvanredne situacije dogodile.

 

Molimo vas da preuzmete i pregledate ovu brošuru. 

Razrednici i nastavnici će u školi s učenicima proraditi postupke u ovakvim situacijama, ali predlažemo da i vi, roditelji, s djecom o njima razgovarate i tako ih pripremite za mogućnost takvih događaja. 

Učenicima ne treba stvarati strah od takvih događanja, ali trebamo svi znati da su ona moguća i da nije pitenje hoće li se takve situacije dogoditi, već kada će se dogoditi i da mi našim upoznavanjem postupaka vezanih uz takve situacije pridonosimo osobnoj i sigurnosti cijelog društva.

Nemojmo se bojati, ali, budimo spremni na pravilno postupanje!
CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / www.os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju